Куряче крило двійка,олія соняшникова,сіль,спеція до курки,соєвий соус.
Спосіб приготування:
Запікає в духовці при температурі 180 градусів, 15хв.
Гомілка куряча,олія соняшникова,сіль,аджика суха,соєвий соус.
Спосіб приготування:
Запікає в духовці при температурі 180 градусів, 20хв.
Куряче філе,яйця курячі,борошно,крекер солений,сир моцарелла.
Спосіб приготування:
Нагетси змащуємо олією і запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 18 хв.
Борошно пшеничне,вода,сіль,олія соняшникова.Фарш свиний,сіль,перець мелений,цибуля ріпчата.
Спосіб приготування:
Підсолену воду доводимо до кипіння,відварюємо пельмені до готовності.
Куряче філе,яйця курячі,масло вершкове,зелень кріп,панірувальні сухарі,сіль,борошно пшеничне.
Спосіб приготування:
Змащуємо рослиною олією,запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 18хв.
Куряче м’ясо,хліб,цибуля ріпчата,сіль,перець,яйця курячі,полядвиця копчена,сир моцарела,панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Змащуємо рослиною олією,запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 18хв.
Куряче м’ясо,хліб,цибуля ріпчата,сіль,перець,яйця курячі,панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Змащуємо рослиною олією,запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 18хв.
Фарш лосося,філе риби Пенгасіус,хліб,цибуля ріпчата,масло вершкове,сіль,перець
Спосіб приготування:
Змащуємо рослиною олією,запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 18хв.
Картопля відварна,борошно,яйця курячі,цибуля ріпчата.масло вершкове,м’ясо куряче.
Спосіб приготування:
Зрази обсмажуємо на сковорідці з обох сторін до золотистого кольору.
Молоко,борошно пшеничне,яйця,цукор,сіль.Куряче м’ясо,перець мелений,цибуля ріпчата.
Спосіб приготування:
Млинці дефростизуємо(розморожуємо),обмакуємо в взбиті курячі яйця,і обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору.
Молоко,борошно пшеничне,яйця,цукор,сіль.Сир домашній,цукор.
Спосіб приготування:
Млині розігріваємо в духовці при температурі 100 градусів 5 хв.
Молоко,борошно пшеничне,яйця,цукор,сіль.Яблука,масло,цукор.
Спосіб приготування:
Млинці розігріваємо в духовці при температурі 100 градусів 5 хв.
Сир домашній,цукор,родзинки,манка,борошно пшенична,яйця курячі.
Спосіб приготування:
Сирнички обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Капуста броколлі,цвітна капуста,морква очищенна,стручкова фасоля,горошок зелений.